FUNDRAISING

RST helpt graag uw non-profit organisatie/stichting vooruit. Heeft u een voertuig nodig maar staat het budget het niet toe? Dan springen wij graag in.

Wie zijn wij?

FUNDRAISING.
Sinds 2004 is RST actief in fundraising voor diverse instellingen. Het begon met een samenwerking tussen RST en een raceteam in de BELCAR serie. Onze taak bestond eruit om verschillende sponsors/adverteerders te benaderen voor de financiering van het raceteam. 15 jaar later heeft RST een mooie portefeuille uitgebouwd.

GRATIS VOERTUIG.

RST is inmiddels ook gespecialiseerd in fundraising voor NON-PROFIT organisaties. Het doel is het optimaliseren van de mobiliteit. Een NON-PROFIT organisatie heeft vaak niet de mogelijkheden om een voertuig aan te kopen. Hierbij springt RST in. Met de hulp van lokale sponsors financieren wij uw mobiliteit.

Hoe gaan wij te werk?

PROJECT

Bent u op zoek naar sponsoring voor het financieren van uw project?

ONTWIKKELING

Elk project is anders. Wij zitten graag met u samen om de mogelijkheden te overlopen en een plan op maat op te stellen.

NETWERK

Ondertussen maken wij gebruik van ons uitgebreid netwerk van ondernemers om het project te kunnen financieren d.m.v. advertenties.

SAMENWERKING

Wij werken graag nauw en lang samen met onze klanten. En passen ons aan aan de noden en wensen van uw organisatie.

Gratis Voertuig?

Optimaliseer uw mobiliteit

RST helpt graag uw non-profit organisatie/stichting vooruit. Heeft u een voertuig nodig maar staat het budget het niet toe? Dan springen wij graag in. RST stelt een voertuig op maat voor die u kunt gebruiken voor een overeen te komen periode.

Visibiliteit is het antwoord

Het voertuig wordt gefinancieerd door ons netwerk van lokale adverteerders. Het is een WIN-WIN situatie voor elke betrokken partij. Organisatie “X” krijgt een voertuig en organisatie “Y” wordt in de spotlight gezet door reclame op het voertuig. 

Rijdende reclame

Word gezien!

RST werk samen met verschillende organisaties. Raceteams, wielerploegen, non-profit organisaties,... Telken opnieuw staat de kracht van reclame voorop. Bij de voertuigen zorgen we ervoor dat uw logo voor een bepaalde periode circuleert binnen het verkeer. Ook bij reclame op kledij en accessoires zorgen wij voor een hoge en lange visibiliteit.

Resultaten

RST zorgt voor:
- herhaling
- herkenbaarheid
- visibiliteit
- naamsbekendheid
- lange - termijn - exposure

WE BUILD YOUR FUTURE

Neem vandaag nog contact op met ons, en wij begeleiden u doorheen uw project.

Working hours

Maandag - Vrijdag: 8:00 - 18:30
Zaterdag: Enkel op afspraak

We are here

Belgium
Rijksweg 403/5, 3630 Maasmechelen
Phone: +32 (0)4 71 79 45 34
Email: roger@rstconsulting.eu